6 Λόγοι για να παντρευτείτε σε ένα Boutique Hotel
wedding events in crete rethymnon

Η μέρα του γάμου σας είναι μια από τις πιο ξεχωριστές στιγμές σε όλη σας τη ζωή. Είτε είστε αρραβωνιασμένοι, είστε μαζί για χρόνια, ή ακόμα ονειρεύεστε εκείνη τη στιγμή , αυτή η ξεχωριστή μέρα θα σας υπενθυμίζει την πιο ισχυρή δέσμευση που μπορεί να γίνει μεταξύ δύο ατόμων. Τι θα μπορούσε να είναι πιο τέλειο  λοιπόν από τη διοργάνωση γαμήλιας δεξίωσης σε ένα Βoutique ξενοδοχείο που θα μαγέψει εσάς και τους καλεσμένους  σας?

Ατμόσφαιρα, ιστορία και ζεστό εορταστικό πνεύμαΕσείς και οι καλεσμένοι σας θα μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το τραπέζι του γάμου σας σε ένα υπέροχο περιβάλλον. Το δείπνο σας θα πραγματοποιηθεί σε ένα ιστορικό αρχοντικό 600 ετών με βενετσιάνικη ατμόσφαιρα και κομψή εξυπηρέτηση.

Πολλαπλές επιλογές χώρουΗ επιλογή ενός γαμήλιου δείπνου συχνά εξαρτάται από τα ακόλουθα κύρια στοιχεία: ατμόσφαιρα, διαμονή, το φαγητό και φυσικά ο χώρος εκδήλωσης. Όμως, το να επιλέξετε το τέλειο μέγεθος για τη γαμήλια δεξίωση θα μπορούσε εύκολα να είναι ο αποφασιστικός παράγοντας για ζευγάρια, έχοντας κατά νου ένα συγκεκριμένο αριθμό καλεσμένων. Γι ‘αυτό τα Boutique Hotels γίνονται όλο και πιο δημοφιλή για τα σύγχρονα ζευγάρια. Προσφέρουμε επιλογές για τον χώρο εκδήλωσης είτε στους εσωτερικούς μας χώρους η στον κήπο μας χωρητικότητας μέχρι 45 ατόμων.

Instagramable! Οι γαμήλιες γιορτές απολαμβάνονται καλύτερα μέσω των κοινωνικών μέσων! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο πρέπει να σκεφτείτε να παντρευτείτε σε ένα Boutique Hotel, επειδή αυτά τα μέρη εκδηλώσεων είναι γεμάτα με εκπληκτικά εσωτερικά και αυθεντικά vintage χαρακτηριστικά που σίγουρα θα προκαλούν δέος στους καλεσμένους σας. Μετά την τελετή, ενώ οι καλεσμένοι σας απολαμβάνουν ένα ποτήρι σαμπάνια, η νύφη και ο γαμπρός μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το απίστευτο σκηνικό για αξέχαστες φωτογραφίες γάμου.

Απολαύστε κορυφαία εμπειρία φαγητού στο γάμο σας Πολλά από τα Boutique Hotels δεν είναι μόνο δημοφιλή για τους εκπληκτικούς χώρους εκδηλώσεων και τα ζεστά καταλύματά τους, αλλά είναι επίσης γνωστά για την κουζίνα τους. Προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία από μενού γάμων και επιλεγμένες λίστες κρασιών για την ξεχωριστή ημέρα σας. Στόχος μας είναι να αισθάνεστε την υποστήριξη μας, εμπνευσμένοι και χαρούμενοι καθ ‘όλη τη διάρκεια της διαδικασίας σχεδιασμού του μενού σας, ώστε τη μεγάλη μέρα, να έχετε μια αξέχαστη εμπειρία.

All-in-One Event Place Αυτός είναι ίσως ο πιο πρακτικός λόγος για τον οποίο τα boutique ξενοδοχεία είναι το καλύτερο μέρος για να φιλοξενήσετε τον γάμο σας. Πέρα από τους χώρους υποδοχής, τα boutique ξενοδοχεία προσφέρουν επίσης εξαιρετικά δωμάτια για να φιλοξενήσουν το ευτυχισμένο ζευγάρι καθώς και τους καλεσμένους τους. Προσφέρουμε ειδικές τιμές και εκπτώσεις σε ζευγάρια και τους επισκέπτες τους.

Ιδιωτικότητα και αποκλειστικότηταΤίποτα δεν είναι πιο ρομαντικό από έναν κλειστό γάμο με οικείους και ένα αποκλειστικό μέρος για να το φιλοξενήσει. Η μεγάλη σας μέρα θα είναι εξαιρετικά ξεχωριστή με ένα μέρος εκδηλώσεων που προσφέρει αποκλειστική φιλοξενία και υπηρεσίες που θα μπορούσαν να απολαύσουν οι καλεσμένοι σας.
Λένε ότι η αγάπη είναι ένα ταξίδι, που ξεκινά από το πάντα και τελειώνει στο ποτέ. Κάντε την αρχή αυτού του ταξιδιού αξέχαστη στο Veneto Boutique Hotel μαζί μας. Για τις προσφορές και τις τιμές μας μπείτε στη σελίδα μας.