Ο ΧΩΡΟΣ

Το Εστιατόριο Veneto βρίσκεται στην Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου από το 1997, οπότε και ξεκίνησε τη λειτουργία του. Θεωρείται ως ένα από τα ομορφότερα εστιατόρια της περιοχής και είναι πιστοποιημένο από την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Κρήτης με την ετικέτα ‘CRETAN CUISINE’.

Το εστιατόριο βρίσκεται στο ισόγειο του αρχοντικού Veneto και χωρίζεται στους τρεις τομείς που περιγράφονται παρακάτω.

Κάντε Κράτηση

ΝΙΩΘΟΥΜΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ

ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΙΠΝΟΥ

Αυτή είναι η κύρια αίθουσα του εστιατορίου, που οδηγεί από την κύρια είσοδο στο μπαρ και την πίσω αυλή. Λαμβάνει το φυσικό φως του ήλιου από την ηλιοροφή πάνω από τα πετρόχτιστα σκαλοπάτια και την 600 ετών ενετική πύλη.

ΚΥΡΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ

Στην αριστερή πλευρά της κύριας εισόδου, υπάρχει ένας ήσυχος χώρος ιδανικός για ιδιωτικές εκδηλώσεις. Χαρακτηρίζεται από τα δύο μεγάλα παράθυρα, το εσωτερικό πηγάδι και την παραδοσιακή πέτρινη διακόσμηση.

ΑΥΛΗ

Η εσωτερική αυλή είναι η πιο δημοφιλής περιοχή του εστιατορίου. Οι δύο κρήνες και τα ανθισμένα λουλούδια που περιβάλλουν τον χώρο, δημιουργούν μια γαλήνια ατμόσφαιρα ιδανική για μια χαλαρή συνάντηση με φίλους ή ένα ρομαντικό δείπνο.

cretan cuisine
cretan winery

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ / Το Veneto φιλοξενεί μια μεγάλη ποικιλία εκδηλώσεων, από γάμους και ιδιωτικές συγκεντρώσεις σε μαθήματα μαγειρικής κρητικής κουζίνας και οινογνωσίες. Μεταξύ άλλων διακρίσεων, το Εστιατόριο Veneto απο το 2007 και έπειτα, βραβεύεται από την Vinetum με χρυσό βραβείο για την λίστα κρασιών του.

Το Εστιατόριο Veneto είναι ανοιχτό από το Μάιο μέχρι το τέλος Οκτωβρίου και κατά τη διάρκεια των διακοπών για το υπόλοιπο του έτους.