Το ελαιόλαδο είναι το 'υγρό χρυσό της γης' (Όμηρος, 9ος αιώνας π.Χ.). Ελάτε μαζί μας να μάθετε τα μυστικά αυτού του θησαυρού που αποτελεί το βασικό στοιχείο της κρητικής διατροφής εδώ και 4000 χρόνια. Στο εστιατόριο VENETO οργανώνουμε θεματικές γευστικές δοκιμές Έξτρα Παρθένων Ελαιόλαδων σε γκρουπ των 3-12 ατόμων. Διαθέτουμε πιστοποίηση γευσιγνωσίας ελαιόλαδου και υποσχόμαστε μια μοναδική εμπειρία. Είναι μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε μια μεγάλη ποικιλία από γεύσεις και αρώματα, που βρίσκονται στα πιο εκλεκτά έξτρα παρθένα ελαιόλαδα της Κρήτης. Η γευσιγνωσία ελαιόλαδου γίνεται σε απόλυτη αρμονία με τις διατροφικές συνήθειες που επικρατούν στο νησί και που βάση τους έχουν τη άριστη πρώτη ύλη, καθώς και το σωστό πάντρεμα της παράδοσης με τις σύγχρονες τάσεις.