Χειμερινές Αποδράσεις – Όλοι τις δικαιούμαστε
Rethymnon in winter

Το Ρέθυμνο, η γραφικότερη και πιο φιλόξενη πόλη της Κρήτης, αποτελεί τον συντομότερο και πληρέστερο προορισμό για τις χειμερινές μας αποδράσεις.
Η παλιά πόλη με τα γραφικά και φιλόξενα σοκάκια της, μας περιμένει να την εξερευνήσουμε, να χαλαρώσουμε, να ξεφύγουμε λίγο από τα καθημερινά μας προβλήματα και τους όλο και πιο γρήγορους ρυθμούς της ζωής μας.
Εκεί μπορείτε να συνδυάσετε τη ξεκούραση με τη λυτή πολυτέλεια των πανέμορφων μικρών καταλυμάτων που λειτουργούν το χειμώνα, το καλό φαγητό στα γραφικά μεζεδοπωλεία της παλιάς πόλης και τη διασκέδαση στα καφέ και τα νυχτερινά κλαμπ στο λιμάνι και την παραλία.
Κι όλα αυτά, δεμένα αρμονικά μεταξύ τους, ένα βήμα το ένα από το άλλο μπορείτε να τα γυρίσετε με τα πόδια και να αφήσετε για λίγο το αμάξι σας να σας περιμένει.
Μικρά γραφικά χωριουδάκια, λίγα μόλις χιλιόμετρα από τη πόλη του Ρεθύμνου, σας περιμένουν να τα επισκεφτείτε, να χαρείτε τη φύση, να μιλήσετε με τους ντόπιους, να πιείτε μια ρακί μαζί τους και να χαλαρώσετε.
Οργανωθείτε με τους φίλους σας ή με τον άνθρωπό σας και επιλέξτε για την διαμονή σας ένα από τα μικρά boutique hotels στην παλιά πόλη του Ρεθύμνου.
Την πόλη που όπως λέει ο ποιητής ‘δεν φεύγεις αλλά επιστρέφεις’