ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ VENETO

Αγαπητοί μας φίλοι, σας περιμένουμε στο χώρο μας έτοιμοι να κάνουμε το καλύτερο δυνατό ώστε η διαμονή σας να είναι μία ευχάριστη και αξέχαστη εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε απορία ή επιθυμία έχετε.

Αν ζητηθεί, μπορούμε να κανονίσουμε την παραλαβή σας από και προς το αεροδρόμιο ή να ενοικιάσουμε αυτοκίνητο να σας περιμένει κατά την άφιξή σας.

VENETO LOCATION / DIRECTIONS BY CAR

Η ιδανική διαδρομή για την Παλιά Πόλη του Ρεθύμνου και το Veneto είναι ακριβώς η ίδια ασχέτως αν έρχεστε από το Ηράκλειο ή τα Χανιά. Ακολουθήστε το δρόμο Ε75 προς το Ρέθυμνο και όταν φτάσετε στο “κόμβο Ατσιποπούλου” οδηγείτε επάνω στην ΠΕΟ Ρεθύμνου – Χανίων. Παρακαλείστε να κάνετε κλικ στους δείκτες για οδηγίες και εικόνες. Μόλις αφήσετε το όχημά σας στο χώρο στάθμευσης, θα πρέπει να περπατήσετε προς το Veneto, δεδομένου ότι τα οχήματα δεν επιτρέπονται σε αυτό το τμήμα της Παλιάς Πόλης. Εάν επιθυμείτε να κανονίσετε την παραλαβή σας, παρακαλούμε ενημερώστε μας.

 

Οδηγίες για να φτάσετε στο Veneto από  Ηράκλειο ή  Χανιά.

Εάν οδηγείτε από το αεροδρόμιο (Χανίων ή Ηρακλείου) προς Ρέθυμνο κατά μήκος της νέας εθνικής οδού, θα δείτε την πινακίδα Έξοδος Ατσιπόπουλου όταν φτάσετε στο Ρέθυμνο. Εκεί θα κατεβείτε από τον κεντρικό αυτοκινητόδρομο μετά την έξοδο (προς τη θάλασσα).

Μετά από 2 χιλιόμετρα θα πρέπει να μπείτε στην οδό  “Καλογιάννηδων ” στα αριστερά σας προς τη θάλασσα. Στρίψτε αριστερά και συνεχίστε σε αυτόν τον δρόμο για περίπου 1 χλμ. Συνεχίστε γύρω από το φρούριο στα δεξιά σας μέχρι να φτάσετε στο λιμάνι.

Φτάνοντας στην είσοδο του λιμανιού στρίψτε δεξιά στην οδό Αρκαδίου για περίπου 30 μέτρα και στη συνέχεια στρίψτε δεξιά στην οδό Σαλαμίνου (η οποία προχωρά στην οδό Μελισσινού) Μετά από περίπου 200 μέτρα θα δείτε δύο ιδιωτικούς χώρους στάθμευσης FORTEZZA PARKING ή CASTRO PARKING (ημερήσια χρέωση περίπου 10€).

Σε αυτό το σημείο μπορείτε να μας καλέσετε στο +3028310 56634 ή να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες.

Το ξενοδοχείο Veneto βρίσκεται σε κοντινή απόσταση με τα πόδια, περίπου 200 μέτρα. Απέναντι από το χώρο στάθμευσης Fortezza θα δείτε το Hotel Fortezza όπου θα δείτε την είσοδο στην οδό Ξανθουδίδου την οποία και ακολουθητέε. Στην συνεχεία μπείτε τον δεύτερο δρόμο στα δεξιά σας, την οδό Αραμπατζόγλου. Συνεχίστε σε μικρή απόσταση και, στη συνέχεια, ακολουθήστε τον πρώτο δρόμο στα αριστερά σας, την Επιμενίδου, όπου θα μας βρείτε στον αριθμό 2-4. Σε περίπτωση που χρειάζεστε οδηγίες ή βοήθεια, καλέστε μας μόλις βρίσκεστε στο χώρο στάθμευσης Fortezza.

CONTACT DETAILS

Office: +30 28310 56634
info@veneto.gr
Mobile: +30 6932 237620
yannis@veneto.gr
2-4 EPIMENIDOY St. / RETHYMNON / CRETE / GREECE

FACEBOOK / TRIPADVISOR

CONTACT FORM

You are welcome to send us your inquiry or your request and we will get back to you as soon as possible.